The Gallery Gets a New Wall

Thanks to the invaluable help of Dennis, Peter, Dane and Rob, the gallery just got an upgrade and more usable wall space. Using reclaimed cedar board fencing, the guys custom made a wall to cover all the pipes and odd spaces in the right corner of the gallery’s main room.  Six hours of hard work later…..

Gallerywall1
And the fun begins…

image(1)unnamed4unnamed3

unnamed5
Last piece!
unnamed6
It’s done and it’s amazing
Advertisements
The Gallery Gets a New Wall

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s